Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Ferrari-pomo kiisti Vettelin vihjailut: "Sebin ja Charlesin autot ovat identtiset, ei epäilystäkään"

Formula ykkösten Ferrari-tallin päällikkö Mattia Binotto kiisti maanantaina Sky Italian haastattelussa spekulaatiot, joiden mukaan talli suosii kuljettajistaan Charles Leclerciä Sebastian Vettelin kustannuksella. Sunnuntain Portugalin gp:ssä Leclercille kuusi sijaa hävinnyt Vettel mietti kisan jälkeen, että Leclercillä oli nopeampi auto.

Leclerc oli kisassa neljäs ja nelinkertainen maailmanmestari, Ferrarin kauden loputtua taakseen jättävä Vettel kymmenes. Vettel on hävinnyt tallitoverilleen suurimman osan kauden kisoista.

– Sebin ja Charlesin autot ovat identtiset, ei epäilystäkään, Binotto vakuutti.

– Toivon sydämestäni, että Sebastian tekee (tämän viikonlopun kisassa) Imolassa paremman aika-ajon ja näyttää itse kisassa enemmän sitä, mihin hän kykenee. Charles on erittäin hyvä, mutta ehkä toiselta kuljettajalta voisi odottaa enemmän.

Binotton piikikäs kommentti seurasi Vettelin omaa selitystä huonosta vireestään.

– Toisaalta olen tyytyväinen, sillä kisan aikana tunsin ajavani hyvää kisaa. Alussa oli vaikeaa, menetin sijoja ja melkeinpä autonkin. Sen jälkeen ajoin itse asiassa hyvän kisan, Vettel pyöritteli RTL-kanavalle.

– Toisaalta taas on ilmeistä, että toinen auto on paljon nopeampi. Missä menetän aikaa? Olen purrut kieltäni koko vuoden. Joku idiootti ei ehkä ikinä keksisi selitystä, mutta olenko täysi idiootti? Epäilen, ensi kaudella Aston Martinia ajava saksalaissuuruus jatkoi vielä.