Mascate Match ykkönen SE-ajalla, Grande Diva Sisu myös voittoon

Timo Mahlamäki / STT

Raviliiga-Travliga HIFK:n tähtiravuri Mascate Match paineli helposti Breeders’ Crown -välierän voittoon Solvallassa sunnuntaina. Lisää suomalaisjuhlaa saatiin, kun Einari Vidgren Oy:n Grande Diva Sisu viiletti voittoon.

Pekka Korpi ajoi Massin kakkosradalta vaivatta johtopaikalle. Kärkivaljakko sai vetää rauhallista 14,0-kyytiä. Loppusuoran alussa Korpi antoi menoluvan, ja Mascate Match irtosi vakuuttavasti ykköseksi. 200 000 kruunua tuli SE-ajalla 12,1a/2 140m.

– Massi oli tänään todella hyvä ja terävä. Se lähti muilta karkuun helposti, kun annoin luvan. Olemme täällä Ruotsissa nyt kaksi viikkoa eli emme matkusta välissä Suomeen. Tamma viihtyy hyvin myös Sisyfosin valmennuskeskuksessa, Korpi sanoi.

Peter Untersteinerin Mahma Lane voitti 4-vuotiaiden tammojen ensimmäisen välierän. Jorma Kontion ajama Ganga Bae pinnisti johtavan rinnalta kakkoseksi. Mertsi Grönstrandin omistama Orlando kiri kovaa kolmanneksi ja finaaliin.

Grande Diva Sisu juoksi kolmannessa välierässä. Per Nordström latasi nopean tamman keulaan. Grande Diva Sisu veti tasaisen reipasta ja voitti ajalla 12,2a/2140m. Se on kova vastustaja Mascate Matchille.

Hannu ja Mikko Laakkosen Manny Muscle kiri 4-vuotiaiden oriiden/ruunien karsinnassa kakkoseksi ja meni finaaliin. Jorma Kontion ajama Bandido Gar oli niukasti parempi.

Breeders’ Crown -finaalit juostaan sunnuntaina 8. marraskuuta Eskilstunassa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut