Pelicans otti ansaitun revanssin HPK:sta ja löylytti hämeenlinnalaisia samoin numeroin kuin HPK päivää aikaisemmin lahtelaisia

Pelicansin Waltteri Merelä hyppää maskina HPK:n maalivahdin Daniel Lebedeffin edessä, kun Hannes Björnisen (ei kuvassa) veto vie kotijoukkueen 2–1-johtoon. Juha Tanhua

Juha Hölttä

1. erä:

Pelicans aloitti lauantaina Isku Areenassa revanssin metsästyksen huomattavasti tehokkaammin kuin lahtelaiset perjantaina kotihallissaan jyrännyt HPK. Alun tunnustelun jälkeen kotijoukkue pääsi avauserän toisella puoliskolla maalinteosta kiinni ja johti ottelua 3–1.

HPK meni Markus Nenosen ohjauksella vähän helposti johtoon, kun ottelua oli pelattu 9.06, mutta Pelicans kuittasi heti. Ajassa 9.35 Jonatan Tanus ohjasi heittäytymällä HPK:n maalivahdin Daniel Lebedeffin jaloista liruneen kiekon sisään.

Ja 41 sekuntia myöhemmin kapteeni Hannes Björninen vei kotijoukkueen johtoon.

3–1-taukolukemat syntyivät ylivoimalla ajassa 18.43, kun Oskari Laaksonen lämäsi kiekon Lebedeffin selän taakse avauserässä kaksi syöttöpistettä keränneiden Iikka Kangasniemen ja Ryan Laschin esityöstä.

2.erä:

Jos kuritti HPK Pelicansia perjantaina, niin lauantaina osat vaihtuivat täydellisesti.

Pelicans johti hämeenlinnalaisia kahden erän jälkeen jo 6-1. Rudolf Cerveny ja Miika Roine iskivät maalinsa ylivoimalla ja Jonatan Tanus illan toisen osumansa Ryan Laschin namusyötöstä.

Lasch oli illan aikana liekeissä, sillä hän nappasi syöttöpisteen peräti viidestä maalista.

3. erä:

Pelicans otti ansaitun revanssin HPK:sta, kun se löylytti hämeenlinnalaisia samoin 7-2-numeroin kuin HPK päivää aikaisemmin lahtelaisia.

Pelicansin viimeisen osuma viimeisteli Artturi Toivola alivoimalla, kun hän ja Antti Tyrväinen pääsivät nopeaan vastahyökkäykseen.

HPK:n toisen maalin teki ottelun lopussa Harri Kainulainen.

Pelicans hakee revanssia HPK:sta lähes samoin kentällisin

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut