Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Inter rankaisi tylysti TPS:n virheistä Turun paikallispelissä

Kovaan syysvireeseen miesten jalkapalloliigassa noussut Inter tasasi voitot paikalliskamppailuissa Turun Palloseuraa vastaan. Elokuussa TPS oli parempi, mutta nyt Inter voitti puhtaasti 3–0 (3–0). Voitto oli Interille neljäs peräkkäinen liigassa.

TPS:n kohtaloksi koituivat helpot virheet, joista Inter rankaisi armotta.

Kaksi maalia syntyi, kun TPS:n pelaaja menetti pallon keskikentällä, jolloin Inter lähti nopeaan ylivoimahyökkäykseen. Niistä maalit tekivät Timo Furuholm ja Benjamin Källman. Arttu Hoskonen puolestaan oli jätetty TPS:n rankkarialueelle aivan vapaaksi, jolloin hän puski uransa toisen liigamaalinsa.

– Aina on kiva tehdä maali, mutta vielä kivampi se on tehdä Tepsin verkkoon. Ensimmäisen maalimme jälkeen pystyimme pelaamaan vapautuneesti, eikä Tepsillä juurikaan maalipaikkoja ollut, Hoskonen sanoi.

TPS-kärki Mika Ääritalo oli luonnollisesti pettynyt.

– Saimme, mitä ansaitsimme. Teimme helppoja virheitä, joista Inter rankaisi. Ei tässä ole seliteltävää, myönsi 300. liigapelinsä pelannut Ääritalo.