Hockey Time -podcast, jakso 4, kuuntele tästä: Mitä Pelicansin urheilupomo puuhaa? HPK:n virkaveli toivoo jälkikasvulleen hattutemppua ja Kerholle 4–3-voittoa

Pelicans ja HPK aloittavat väännön Hämeen herruudesta viikonloppuna. Etelä-Suomen Sanomien kiekkopodcastin neljännen jakson vieraina molempien organisaatioiden urheilupamput. Janne Laukkasen mukaan Pelicansissa ei ole edes mietitty tähtipelaajien kauppaamista esimerkiksi KHL:ään. HPK-pomo Mika Toivola ei tuputa kiekkotietoa lahtelaisten riveissä hyökkäävälle pojalleen.

Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen vastaa nykyisin yksin lahtelaisseuran pelaajatarkkailusta. Aikaisemmin rinnalla työskennellyt Tommi Turunen poistui seuran palveluksesta syksyn toisten yt-neuvotteluiden jälkeen. Sami Kuusivirta, Anssi Hietamaa

ESS

Talouskurimuksessa painivan Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkasen mukaan lahtelaisseuran tavoite on sätkiä Liiga-kausi kunnialla läpi. Laukkasen mukaan kaikki kivet pyritään kääntämään, eikä valmentajien lomautuskaan ole pahimmassa tapauksessa poissuljettu vaihtoehto.

– Toivottavasti siihen ei kuitenkaan jouduta, Laukkanen täsmentää.

Hockey Time -podcastin 4. jakson puheenaiheet:

– Yhden studioisännän alivoimalla kohti Hämeen herruus -taistoa (00:12).

– Mitä puuhaat Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen? "Lelun" terveiset toistaiseksi työttömille Juhamatti Aaltoselle, Marko Pöyhöselle ja Vili Sopaselle (02:47).

– Laukkasen kommentit Ryan Laschin sopimustilanteesta ja lahtelaisten AHL-lainapelaajista sekä vastaukset Pelicansin tshekkivahvistuksiin liittyviin kuuntelijakysymyksiin (10:52).

– HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola ei ole toistaiseksi saanut puhelua New York Rangersilta. Viidettä kauttaan Pelicansissa pelaavan poikansa ( Artturi Toivola) uraa hän seuraa isällisesti etäämmältä (19:51).

– Sekä perjantain että lauantain Pelicans–HPK-ottelut käynnistyvät puoli seiskalta (29:31).

Jakso on kuunneltavissa Spotify-suoratoistopalvelusta tai oheisella mediasoittimella:

Viihdyitkö tai kiihdyitkö? Lättyä, poikkaria ja palautetta voit viskellä tämän jutun kommentointiosiossa tai Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut