Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Hradecky, Kamara ja suomalaistuomarit torstaina europeleissä

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky ja keskikenttäpelaaja Glen Kamara edustavat suomalaisosaamista torstaina alkavassa jalkapallon Eurooppa-liigassa. Hradeckyn saksalaisseura Leverkusen isännöi C-lohkon avausottelussa ranskalaista Niceä.

Kamaran edustama skottiseura Glasgow Rangers matkaa D-lohkossa belgialaisen Standard Liegen vieraaksi. Joukkueet ovat kohdanneet eurokentillä viimeksi 1960-luvun alussa.

Suomalaistaitoa nähdään myös oikeudenjaossa, sillä Petri Viljanen ja Mattias Gestranius ovat päätuomareina. Palloliiton mukaan Viljanen debytoi Irlannissa B-lohkon ottelussa Dundalk–Molde. Viljasta avustavat Mika Lamppu ja Riku Vihreävuori sekä neljäntenä erotuomarina Joni Hyytiä.

Kansainvälisenä erotuomarina vuodesta 2009 toiminut Gestranius tuomitsee K-lohkon huippuottelun Dinamo Zagreb–Feyenoord. Gestraniusta avustavat Jan-Peter Aravirta ja Mikko Alakare, ja neljäntenä erotuomarina on Oskari Hämäläinen.