Power ravasi suurvoiton Ruotsiin

STT

UET Grand Prixin finaalin loppusuora oli varsinainen jännitysnäytelmä Vincennesissä perjantaina. Kärjessä ravanneet suuret suosikit Ecurie D ja Gu d’Heripre laukkasivat. Robert Berghin Power kiri 200 000 euron voittoon, ja ruotsalaisjuhlat alkoivat.

Björn Goop ajoi Marko Kreivin osaomistaman Ecurie D:n johtopaikalle. Gu d’Heripre kiersi sen rinnalle. Power matkasi kolmantena sisäradan jonossa.

Maalisuoralla tapahtui. Ensin sekosi Gu d’Heripre laukalle. Ecurie D johti, mutta sen ravi heikkeni ja laukka tuli. Bergh sai käännettyä Powerin kiriin, ja valjakko eteni niukasti ykköseksi ajalla 11,2a/2100m. Green Grass pinnisti kakkoseksi.

Philippe Allairen valmentama Helgafell oli suursuosikki 3-vuotiaiden EM-kisassa, ja voitto jäi Ranskaan. Eric Raffin ajama Helgafell hallitsi varmoin ottein ja voitti 45 000 euroa ajalla 13,9a/2100m.

Alexandre Abrivardin ohjastama Feerie Wood otti yllätysvoiton 5-vuotiaiden Euroopan mestaruudessa ajalla 12,9a/2100m. Suosikki Feliciano eteni kakkoseksi ja Fairplay d’Urzy kolmanneksi. Isäntämaahan meni kolmoisvoitto.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut