Haka otti vihdoin ensimmäisen kotivoittonsa tärkeällä hetkellä

Juha Aaltonen / STT

Peräti yhdeksän kertaa joutui nousija Haka poistumaan pettyneenä Tehtaan kentältä jalkapalloliigassa, mutta lopulta perjantaina olivat hymyt herkässä Hakan otettua 2–1-voiton Turun Palloseurasta.

Ensimmäinen kotivoitto tuli kuuluisalla 11. hetkellä, sillä karsijan paikalla oleva TPS olisi voitolla noussut tasapisteisiin Hakan kanssa ottelun vähemmän pelanneena.

– Nyt on kaksi voittoa peräkkäin ja voit arvata fiilikset, sanoi voittomaalin tehnyt Salomo Ojala.

Ojala teki 2–1-voittomaalin myös edellisessä Hakan ottelussa Espoossa ja lähes samalla hetkellä, 79. minuutilla eli nyt minuuttia myöhemmin.

– Hauska sattuma kieltämättä. Sain Kyöstilän Jamilta kerrankin hyvän syötön ja sihtasin yläkulmaan. Alkukausi meni heikosti, mutta nyt on peli-ilo kohdillaan, Ojala sanoi.

Aivan avausjakson lopulla tapahtui paljon etenkin TPS-leiriä harmittanut tilanne, kun Hakan Medo kaatoi takaapäin Santeri Haaralan. Medolla oli varoitus alla, mutta Ville Nevalainen ei monen ihmetykseksi antanut toista keltaista korttia.

– Sääntöjen pitäisi olla kaikille samat, tiivisti TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut