Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hongan taitoniekat törmäsivät Forsmaniin ja jättivät ratkaisun toppari Rasimukselle

Espoolainen Honka pääsi neljän peräkkäisen voitottoman ottelun jälkeen oikealle raiteelle miesten jalkapalloliigassa ja kukisti torstai-illan kotiottelussaan IFK Mariehamnin 1–0. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Hongan Konsta Rasimus, joka pukkasi pallon maaliin kulmapotkusta avausjaksolla. Täysosuma oli topparin kauden ensimmäinen.

– Hyvälle maistuu etenkin, kun voitimme sillä. Jos saamme kymmenen kulmapotkua, niin vähintään joku maalintekopaikka pitää saada rakennettua, Rasimus sanoi.

Honka hallitsi ottelua ja loi runsaasti maalipaikkoja Macoumba Kandjin, Borjas Martinin ja Demba Savagen johdolla.

– Minun tilanne oli niin lähellä maalia, että oli eri asia laittaa siitä maaliin kuin laukoa 16-alueen rajalta, Rasimus muistutti.

IFK Mariehamnin maalivahti Oskari Forsman venyi muutamaan huipputorjuntaan ja piti joukkueensa mukana pelissä.

– Se on minun työ. Noita torjuntoja pitää tehdä, että saisimme pisteitä. Valitettava maali tuli. Se oli otettavissa reaktiotorjunnalla, Forsman avasi tilannetta, missä Rasimuksen pusku muutti suuntaa IFK Mariehamnin pelaajasta.

Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin vain 517, mikä liigakauden pohjanoteeraus. Honka on matkalla mestaruussarjaan, mutta neljännen kerran peräkkäin hävinneen IFK Mariehamnin marraskuu kulunee haastajasarjassa.

– Ansaittu tappio. Emme saaneet aiheutettua kauheasti vaaraa yläalueella. Jotenkin huonoa liikettä joukkueelta. Tuntuu, että olimme todella vaarattomia, Forsman harmitteli.