Hockey Time -podcast, jakso 3, kuuntele tästä: Pelicans-vahdin agentti avaa haastavaa tilannetta: "Mahdollisuudet seuran vaihtoon ovat tällä hetkellä huonot"

Etelä-Suomen Sanomien kiekkopodcastin kolmannessa jaksossa puhutaan pelaajasopimuksista, alhaisista yleisömääristä ja Ryan Laschin varovaisesta alkukaudesta. Vierasjakkaralle istahtaa Pelicans-kippari Hannes Björnisen ja maalivahti Atte Tolvasen pelaaja-agentti Tomi Haula.

Hockey Time -podcastin gangsterikaksikko Mikael Hoikkala ja Aleksi Sammalisto saavat kolmannessa jaksossa vieraakseen pelaaja-agentti Tomi Haulan. Sami Lettojärvi

ESS

Puck Agency Finlandin toimitusjohtaja ja pelaaja-agentti Tomi Haula kertoo Hockey Time -podcastin haastattelussa, miten koronaviruspandemia on vaikuttanut hänen ammattinsa ja pelaajien sopimuksiin.

Jakson puheenaiheet:

– Alkukauden pörssikärjet ja surullisissa lukemissa laahaavat yleisömäärät (01:16).

– Muun muassa Pelicans-vahti Atte Tolvasen agentti Tomi Haula valottaa pelaajamarkkinoiden tilannetta. Monet pelaajat ovat suostuneet jopa 30 prosentin palkkaleikkauksiin (05:54).

– Pelicans-maalivahtien kolmiodraama –  Jasper Patrikaiselle ei saa käydä "emillarmeja" (16:14).

–  Oskari Laaksonen uinahteli Kärppiä vastaan, KooKoo-pelissä sakkasi ylivoima. Jesse Ylönen kärsii sentteristään, Ryan Lasch vetelee kananmunat kainaloissa (20:10).

– Pääseekö Ilves-hyökkääjä Taavi Vartiainen perjantaina irti entistä seuraansa vastaan (26:59)?

Jakso on kuunneltavissa Spotify-suoratoistopalvelusta tai oheisella mediasoittimella:

Viihdyitkö tai kiihdyitkö? Lättyä, poikkaria ja palautetta voit viskellä tämän jutun kommentointiosiossa tai Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Pelicansin lähtökohdat Liiga-kauteen 2020–21 – Lasch is back, mutta se ei riitä kevään pudotuspeleihin

Tarvitseeko Pelicansin tulevaisuudesta olla huolissaan? Seurapomo Lauri Pöyhönen vastaa Pentti Matikaisen väitteisiin

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut