Tennisliitto leirittää ja kilpailee jatkossakin Vierumäellä

ESS

Suomen Urheiluopisto Heinolassa toimii jatkossakin Suomen tennisliiton virallisena valmennuskeskuksena. Vierumäen liiketoiminnoista vastaavat Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö ja Vierumäki Sports oy ovat tehneet ensi vuoden alusta alkavan yhteistyösopimuksen Tennisliiton kanssa.

Sopimuksen tavoitteena on Vierumäen tennisliiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Sopimus käsittää niin Tennisliiton oman leiritys- ja kilpailutoiminnan kuin myös yhteistyön tenniksen kurssitoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa.

– Tenniksellä on Vierumäellä hieno historia ja on innostavaa lähteä tekemään yhdessä matkaa huipulle strategian vision mukaisesti, koulutuksesta, urheilusta ja liikunnasta vastaava johtaja Jukka Tiikkaja toteaa tiedotteessa.

– Yhteistyön osana Tennisliitto lisää toimintaansa valmennus-, koulutus- ja kilpailutoiminnan osalta opistolla, sanoo Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut