Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Urpo Sivula tahditti Akaa-Volleyn vierasvoittoon Hurrikaanista

Viime kauden jälkeen selvästi kuntoaan kohentanut hakkuri Urpo Sivula teki 23 pistettä, kun Akaa-Volley nousi lauantaina lentopallon Mestaruusliigan kärkeen kaadettuaan Hurrikaani-Loimaan vieraissa 3–1.

– Viime kaudella tosiaan oli polvivaivoja ja ne haittasivat liikkumistakin. Nyt hyvän kesän jälkeen olo on hyvä ja kunto nousee koko ajan. Kai painokin on vähän pudonnut, Sivula sanoi.

Joni Mikkonen teki vieraille 14 pistettä. Samaan pääsi Hurrikaanin tehokkain Niklas Seppänen.

– Avauserä oli heikko, katsoimme liikaa, mitä vastustaja tekee, ja oli jännitystä. Sitten saimme peliin rentoutta ja tulosta tuli. Tietääkseni tämä oli seuran ensimmäinen voitto Loimaalla, Sivula sanoi.

Sarjataulukko valehtelee kauden alussa, sillä VaLePa ei ole kauttaan vielä edes aloittanut pelaajien ollessa karanteenissa ja kolme joukkuetta on voittanut ainoan ottelunsa 3–0.

Tauko tuo hasseja

Yksi näistä kolmesta on kautensa lauantaina aloittanut Kokkolan Tiikerit. Se kaatoi Vantaan Ducksin. Jiri Hänninen ja Oskari Keskinen tekivät voittajille 14 pistettä mieheen.

– Seitsemän kuukautta aikaa edellisestä pelistä, oli todella mukavaa pelata. Toki pitkä tauko näkyi pieninä hasseina, mutta kokonaisuus oli hyvä, Hänninen sanoi.

Tiikerit oli ratkaisevasti parempi etenkin syötössä. Sille tilastoitiin 11 ässää, kun Ducks pystyi vain yhteen ässään.

– Pelikirjaan kuuluu vahva syöttö. Sen on toimittava, jos aiotaan voittaa. Tänään oli todella pöllö päivä sillä osastolla, Hänninen lisäsi.

Hollihaassa oli 264 katsojaa. Kapasiteetti on noin tuhat katsojaa.

– Kolmesta ovesta tullaan sisälle, ja katsojilla on maskipakko. Myös me pelaajat noudatamme ohjeita tarkasti, Hänninen sanoi.

Joonas Jokela oli kahdeksalla pisteellä Ducksin tehokkain.