Ven jäi C-finaalin neljänneksi EM-souduissa

Robert Ven souti neljänneksi miesten yksikön C-finaalissa Puolassa. Kalle Parkkinen / LEHTIKUVA

STT

Suomen Robert Ven souti neljänneksi miesten yksikön C-finaalissa Puolassa järjestettävissä EM-kilpailuissa. Suomalainen kisasi jo aamulla C- ja D-ryhmien välierässä, missä hän otti erävoiton ja paikan kovempitasoisesta sijoitusfinaalista.

Ven jäi iltapäivän lähdössään 2,52 sekuntia Itävallan Lukas Reimistä, joka voitti C-finaalin. Kolmas sija jäi 0,62 sekunnin päähän.

Joel Naukkarinen ja Olli-Pekka Karppinen kisasivat miesten pariairokaksikon C-finaalissa, mutta jäivät viiden veneen kilpailussa toiseksi viimeisiksi. Eroa unkarilaisvoittajiin Kristof Acsiin ja Mate Backskaihin kertyi yli kahdeksan sekuntia.

Aamupäivällä Eeva Karppinen hävisi naisten yksikköjen C-finaalissa Ruotsin Lovisa Claessonille. Karppinen taipui ruotsalaiselle 5,18 sekuntia.

Miesten kevyessä pariairokaksikossa Juho-Pekka Petäjäniemi ja Kasper Hirvilampi jäivät C-finaalin toiseksi. Suomalaiskaksikko hävisi Espanjan Rodrigo Conde Romerolle ja Manel Balasteguille reilut viisi sekuntia, mutta kukisti virolaiskaksikon Ander Koppel/Elar Loot 0,6 sekunnin erolla.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut