Hockey Time -podcast, jakso 1, kuuntele tästä: Pelicansin lähtökohdat Liiga-kauteen 2020–21 – Lasch is back, mutta se ei riitä kevään pudotuspeleihin

Etelä-Suomen Sanomien Hockey Time -lätkäpodcastin avausjaksossa niputetaan alkavan Liiga-kauden näkymät. Paljon on aihetta innostukseen, paljon myös epävarmuuteen.

Hockey Time -podcastin avausjaksossa käydään läpi Pelicansin kivikkoinen mennyt kalenterivuosi ja suunnataan katseita viikonlopun Liiga-avaukseen. Puheohjelman reippaina kiekkoisäntinä toimivat Mikael "Miksu" Hoikkala ja Aleksi "Allu" Sammalisto. Sami Lettojärvi

ESS

Historian ensimmäisessä Hockey Time -podcastissa pureudutaan siihen, millaisista asetelmista Pelicans suuntaa Liiga-kauteen 2020-21. Etelä-Suomen Sanomien kiekkotoimittaja Mikael Hoikkala ja Pelicansin ottelulähetyksistä tuttu studioisäntä Aleksi Sammalisto eivät silitä lahtelaisjoukkuetta pelkästään myötäkarvaan.

Jakson puheenaiheet ja osiot:

– Puolueeton jääkiekkoaiheinen puheohjelma Hockey Time -podcast ei ole Pelicansin markkinointiosaston jatke (00:10).

– Valmentajavaihdokset, tyhjennysmyynnit, korona, yt:t ja lomautukset – lahtelaisseuran vaikea vuosi (02:16).

–  Tommi "Hölö" Niemelä & Ryan Lasch are back! Amerikkalaislaiturin paluu on positiivisin Pelicans-uutinen miesmuistiin. AHL-lainapelaajia siellä sun täällä (09:14).

Lahti voitti Kalifornian auringon, kun Ryan Lasch mietti ratkaisujaan – "Tämä on hyvä juttu molemmille osapuolille"

–  Juhani Tammisen mielestä veikkaaminen ei sovi ammattilaisille, mutta tässä lähetyksessä veikataan: Kuka voittaa Liigan pistepörssin? Mikä seura kenkii päävalmentajansa ensimmäisenä pihalle? Mikä on Pelicansin runkosarjasijoitus uusien läpimurtopelaajien johdolla (18:27)?

– Pelicansin lukujärjestys Liiga-avaukseen (27:50).

Jakso on kuunneltavissa Spotify-suoratoistopalvelusta tai oheisella mediasoittimella:

Viihdyitkö tai kiihdyitkö? Lättyä, poikkaria ja palautetta voit viskellä tämän jutun kommentointiosiossa tai Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Pelicans-puheenaiheet nippuun viikoittain – Hockey Time -podcast kasvattaa ESS:n kiekkotarjontaa, ensimmäinen jakso kuunneltavissa torstaina

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut