Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Suunnistuksen suurtapahtuma Leimaus-leiri Pajulahteen vuonna 2024

Suunnistuksen perinteinen Leimaus-leiri järjestetään Lahdessa Liikuntakeskus Pajulahdessa vuonna 2024. Järjestelyistä vastaavat Pajulahti ja Lahden Suunnistajat -37.

Leimaus-leiri on suunnistuksen vuosittainen suurtapahtuma 8–18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Valtakunnallinen leiri kokoaa yhteen noin 1 500 osallistujaa ja ohjaajaa. Ensimmäinen leiri järjestettiin vuonna 1995 ja vuodesta 2010 lähtien Leimaus on järjestetty vuosittain.

– Leimaus-leiriä on järjestetty eri puolella Suomea ja erilaisissa maastoissa. Tämä on Leimauksen ehdoton rikkaus ja myös yhtenä perusteena järjestäjien valinnassa. Pajulahti järjestää nyt ensimmäistä kertaa Leimaus-leirin, joten on mukava saada lisää uusia järjestäjiä pitkään historiaan, kertoo Suunnistusliiton nuorisopäällikkö Timo Saarinen tiedotteessa.

Suunnistusliitto päätti myös vuoden 2025 järjestäjästä. Silloin leiri pidetään Kuortaneen Urheiluopistolla.

Tämän kesän Leimaus-leiri Vuokatissa jouduttiin koronan vuoksi siirtämään vuodella eteenpäin samoin muut jo aiemmin myönnetyt leirit. Seuraava Leimaus järjestetään Vuokatin urheiluopistolla 7.–10.6. 2021.