Golfripari jatkuu ensi kesänä Vierumäellä

ESS

Suomen Urheiluopiston puitteissa koettu rippikoululeiri on ollut monelle nuorelle ensikosketus Vierumäkeen ja samalla sysäys pitempiaikaiseen suhteeseen. Leirejä on järjestetty kytköksessä useisiin eri lajeihin. Lajikirjoon ovat kuuluneet esimerkiksi golf, tennis, salibandy, jääkiekko, jalkapallo, uinti, yleisurheilu ja suunnistus.

Pitkälle perinteelle saadaan golfissa jatkoa myös ensi kesänä. Vierumäki Golf Club oy järjestää golfrippikoulun 24.–31.7.2021.

– Haluan tämän perinteen edelleen jatkuvan, sanoo golfyhtiön toimitusjohtaja Jan Ruoho.

– Rippileiri on tärkeä tapahtuma nuorille kasvun tiellä, ja pidän tuotetta myös Vierumäen kannalta merkittävänä.”

Ruoho kertoo, että kurssin sisältöä on jatkuvasti päivitetty ja että se vastaa hyvin nykyiseen kysyntään. Parhaimmillaan kesään Vierumäellä on mahtunut jopa kaksi golfriparia.

Leirin ohjelmassa on rippikoulutunteja, ryhmätöitä ja iltatapahtumia. Näiden lisäksi leirillä on joka päivä 1–2 golftreeniä. Leiri järjestetään yhteistyössä Heinolan seurakunnan kanssa. Golfriparilla on perinteisesti ollut nimekkäitä vieraita, kuten Mikko Ilonen, Tapio Pulkkanen ja Oliver Lindell.

Lahden seurakuntien ulkomaille suuntautuvat rippikoulut siirretään kotimaahan – "Totesimme, että tilanne on sen verran huono, että leirejä ei voida järjestää ulkomailla"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.