Kovavireinen Lepistö vei SJK:n voittoon, HIFK:n Mattilalle maali ja ulosajo

Toni Rajamäki / STT

SJK kaatoi kotonaan HIFK:n 3–2 ja otti askeleen lähemmäs jalkapalloliigan yläloppusarjaa. SJK on kuudentena olevasta HIFK:stä enää pisteen päässä.

Ratkaisumaali nähtiin kymmenisen minuuttia ennen loppua, kun SJK-hyökkääjä Joonas Lepistö puski isännät 3–1-johtoon. Osuma oli 22-vuotiaan lahjakkuuden kauden neljäs. Kaikki neljä maalia ovat syntyneet kuuteen viime otteluun.

– Lepistö on mennyt paljon eteenpäin maalintekijänä, mutta myös kokonaisvaltaisesti. En ole vähään aikaan nähnyt noin hyvää viimeistelijää, kehui SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Vieraat kavensivat vielä lisäajalla Vitinhon onnistuessa. SJK:lta osuivat avausjaksolla Tuco ja Jake Jervis.

HIFK:n ensimmäisen iski upeasti vapaapotkusta Sakari Mattila, jonka ilta päättyi lisäajalla ulosajoon. Mattila sai punaisen kortin, kun konkari rikkoi Muriloa kaksinkamppailutilanteessa.

– Olimme alussa henkisesti heikkoja, emme olleet tarpeeksi kurinalaisia. En tiedä, mistä se johtui, ihmetteli HIFK-valmentaja Teemu Kankkunen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut