Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Seagulls sai täyteen ulkomaalaisnelikkonsa

Miesten Korisliigaan valmistautuva Helsinki Seagulls hankki 37-vuotiaan Porter Troupen, joka on pelannut Euroopan pääsarjoissa jo 12 vuotta. Ajasta kymmenen kautta on vierähtänyt Romaniassa, missä Troupe edusti viimeksi Craiovaa.

– Hän on erittäin monipuolinen kokenut pelaaja, joka pystyy pelaamaan pelipaikkoja 1–4. Hän tuo kokemuksellaan myös lisää johtajuutta jo ennestään vahvaan rosteriimme. Tästä kertoo myös se, että hän toimi Romaniassa joukkueensa kapteenina, päävalmentaja Jussi Laakso luonnehti Seagullsin tiedotteessa.

Atlantin valtameren itäpuolen kierroksellaan Troupe on pelannut Romanian lisäksi Puolassa, Liettuassa, Kyproksella ja Libanonissa. Hän on pelannut 29 ottelua Kansainvälisen koripalloliiton Fiba Europe Cupissa.

Seagullsin ulkomaalaisnelikon muodostavat Troupe, kanadalainen Mambi Diawara, yhdysvaltalainen Wayne Martin ja yhdysvaltalainen Kendale McCullum.