Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Davis sammutti Denverin nousun – LA Lakers otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan

Koripallon NBA:ssa Los Angeles Lakers otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan, kun se kukisti länsilohkon toisessa loppuottelussa Denver Nuggetsin 105–103. Lakersin Anthony Davis heitti ratkaisevan kolmosen ottelun viimeisellä sekunnilla.

Lauantain vastaisena yönä pelatussa ensimmäisessä ottelussa Lakers otti voiton 12 pisteen erolla ja oli reilulla karkumatkalla myös maanantain vastaisena yönä. Lakers johti kolmannella neljänneksellä jo 16 pisteellä 70–54, mutta Nuggets tarjosi komean kirin ja nousi neljän pisteen päähän tilanteeseen 78–82.

Päätösneljänneksellä Nuggets kiipesi tasoihin ja hetkeksi johtoon 87–86. Nikola Jokic (30 pistettä/6 levypalloa/9 syöttöä) johdatti Nuggetsin karkuun myös 101–100 ja 103–102, mutta Rajon Rondo tarjoili pallon Davisille (31/9/2), joka ratkaisi pelin Lakersille viimeisellä mahdollisella hetkellä.

– Rondo luki tilanteen oikein. Ajattelin, että pallo tulee minulle, mutta AD pääsi vapaaksi takanani, Lakersin LeBron James kuvaili ESPN:n mukaan SportsNetin haastattelussa.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran keskiviikon vastaisena yönä.

Itälohkossa Miami Heat johtaa Boston Celticsiä voitoin 2–1 ennen torstain vastaisena yönä pelattavaa neljättä ottelua.