Eero Rauhala nousi voittoon golfin Takkula Trophy -kilpailusarjassa

ESS

Koko kesän käynnissä ollut golfin Takkula Trophy -kilpailusarja saatiin päätökseen Lahden Golfin Mestari-kentällä Takkulassa lauantaina.

Viimeiseen osakilpailuun lähdettiin jännittävästä tilanteesta, kun kärjellä eroa oli vain yksi lyönti. Koska johdossa ollut Heikki Jäämaa ei osallistunut Kinkkukilpailu Openiin, oli Eero Rauhalalla mahdollisuus voittoon, jos hän saisi pudotettua edellisten osakilpailuiden huonommain tuloksensa pois.

Tämän Rauhala tekikin pelaamalla Mestari-kentän tulokseen 79 (+7) ja vei Takkula Trophyn voiton viiden osakilpailun yhteistuloksella 396. Jäämaa oli toinen yhteistuloksella 403. Kolmanneksi tuli Seppo Leppänen.

Takkula Trophy -kilpailusarja koostuu kuudesta Lahden Golfin avoimesta kilpailusta, joiden viisi parasta tulosta huomioidaan kokonaistuloksissa.

Jäämaa voitti pistebogey-sarjan, joka pelattiin Trophyn osakilpailujen yhteydessä. Hänen viiden parhaan osakilpailun yhteenlasketut pisteensä olivat 183. Toiseksi sijoittui Ari Simola ja kolmanneksi Roope Helminen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.