Pasi Nurminen sivuun, Tommi Kurkaa Pelicansin hallituksen vt. puheenjohtajaksi

ESS

Lahden Pelicansin hallitus kokoontui torstaina ja valitsi vt. puheenjohtajakseen Tommi Kurkaan sekä teki myös päätöksen organisaatiorakenteen muutoksesta. Kurkaa sijaistaa puheenjohtajana Pelicansin pääomistajaa Pasi Nurmista, joka on sivussa yhtiön ja seuran toiminnasta rikosepäilyiden takia.

Kolme rikosepäilyä: Pasi Nurmista koskeva rikostutkinta valmistunee ennen Liigan joulutaukoa

Hallituksen muina jäseninä jatkavat Simo Santapukki ja Juho Ruoti. Toimitusjohtajan virkaa yhtiössä hoitaa toistaiseksi toiminnanjohtaja Lauri Pöyhönen, kertoi Pelicans verkkosivuillaan.

Pelicansin organisaatiorakenne tulee muuttumaan. Hallituksen ja operatiivisen johdon tueksi perustetaan niin kutsuttu advisor-ryhmä. Ryhmän tehtävänä on tuoda eri alojen kautta tietotaitoa yhtiön kehittämiseen. Ryhmään kuuluvat päivätyönään Forenomin operatiivisena johtajana toimiva Jussi Saarinen sekä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä useissa eri yhtiöissä työskennellyt Joonas Ollila.

Uudeksi asiakkuus- ja myyntijohtajaksi on nimetty Jari Pohjonen. Hän vastaa Pelicansin yhteistyökumppanuuksista ja niiden kehittämisestä.

"Nopea anteeksipyyntö Pelicans-yhteisöltä voi vielä pelastaa kumppanuuden", "haluamme antaa pelaajille työ- ja harrastusrauhan" – näin yhteistyökumppanit kommentoivat Pasi Nurmisen rikosepäilyä

Myyntipäällikkö Petra Lahtinen vastaa jatkossa uusasiakashankinnan ja asiakkuuksiensa lisäksi myös Pelicansin VIP-palveluista.

Liiketoiminnan kehittämispäälliköksi on nimetty puolestaan Esa Juvonen, jonka tehtäviin kuuluvat puhelinmyynti sekä myynnin, myynnin mittaamisen, seurannan ja raportoinnin kehittäminen.

Operatiivista toimintaa johtaa vt. toimitusjohtaja Pöyhönen ja urheilutoimintaa urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Torin Wanha Hautaustoimisto

Kuoleman kohdattua

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut