Belgialainen Tom Cooman Lahti Basketballin valmennukseen

ESS

Lahti Basketball on solminut kaksivuotisen valmentajasopimuksen belgialaisen Tom Coomanin kanssa. Gentistä kotoisin oleva Cooman on päävalmentaja Pieti Poikolan oikea käsi ja vastaa muun muassa videovalmennuksesta ja pelaajien henkilökohtaisten kehityssuunnitelmien laatimisesta.

– On ollut hieno kokemus oppia tuntemaan Tomia ja saada tehdä töitä hänen kanssaan. Hänellä on ilahduttavan paljon uusia ajatuksia ja ideoita. On rikkaus, että saamme Tomin välityksellä tietoa belgialaisen korisvalmennuksen uusista trendeistä, siellähän on tehty jotain asioita viime vuosina todella hyvin, kehuu Poikola seuran verkkosivuilla.

– Tom on osoittanut olevansa todellinen urheiluihminen, joka ei laske työtuntejaan. Keväällä rutistimme kuukauden päivät toimintakonseptiamme valmiiksi ja samalla vaihdoimme ajatuksia vahvistuskandidaateistamme. Tämän kovan työrupeaman ansioista Tom sai täyden luottamukseni. Sitä on vahvistanut entisestään ensimmäinen yhteinen harjoituskesä salissa. Näiden kokemusten perusteella oli helppo nimetä Tom myös vastuulliseksi taitovalmentajaksemme.

– Tom aloittanut tämän työn ja nyt hänellä on jo useiden satojen klippien kokoelma pelaajiemme henkilökohtaisista suorituksista. Se antaa erinomaisen pohjan pelaajiemme taitotason arviointiin ja kehityskohteiden löytämiseen, mikä luo pohjan tärkeimmälle eli laadukkaitten toistojen tekemiselle salissa, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola.

Lahti Basketball aloittaa harjoitusottelut perjantaina Järvenpäässä Raidersin vieraana. Korisliiga alkaa LaBan osalta 14. lokakuuta kotiottelulla Salon Vilpasta vastaan.

”Tahdoin paikkaan, jossa on hyvä olla ja pääsee toteuttamaan itseään” – mestarivalmentaja tarttui Lahti Basketballin haaviin

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut