Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lakers palaa lohkofinaaleihin kymmenen vuoden tauon jälkeen

NBA-koripalloliigassa kautta aikain toiseksi eniten mestaruuksia (16) voittanut Los Angeles Lakers ei ole viime vuosina menestynyt, mutta nyt perinteikäs menestyjä tekee paluuta kärkikahinoihin. Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Lakers otti paikan NBA:n länsilohkon finaalisarjaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010, kun Houston Rockets kaatui lohkovälierien viidennessä ottelussa selkeästi 119–96.

Lakersin supertähti LeBron James johti joukkoaan 29 pisteellä, 11 levypallolla ja seitsemällä koriin johtaneella syötöllä.

– Syy, miksi halusin osaksi tätä seuraa, oli viedä se takaisin tasolle, johon se on tottunut. Eli mestaruudesta taistelemaan, toista kauttaan Lakersissa pelaava 35-vuotias James sanoi.

– Kaikki on asettumassa kohdilleen. Kun tulin tänne, tavoite oli mestaruus, ja nyt olemme kahdeksan voiton päässä siitä, tälle kaudelle Lakersiin tullut joukkueen toinen suurnimi Anthony Davis säesti.