Jussi Laurila jatkoi voittajana pyöräsuunnistuksessa

ESS

Jalasjärven Jussi Laurila jatko valtiuttaan miesten pääsarjassa Päijät-Hämeessä järjestettävässä kolmipäiväisessä pyöräsuunnistustapahtumassa. Lauantaina oli keskimatkojen kisan vuoro Vierumäellä.

Keskimatkalla Laurila sai kakkoseen eli Teemu Kaksoseen reilun minuutin eron. Kolmas oli Paimion Elmeri Juura. Perjantaina Laurila oli voittanut sprintin.

Naisten pääsarjassa perjantain vakuuttava voittaja, Kooveen Marika Hara jäi nyt kolmanneksi häviten reilun minuutin voittajalle, Liettuan Gabriele Andrasiunienelle. Väliin kiilasi Botnian Antonia Haga.

Alun perin tänä viikonloppuna piti kilpailla pyöräsuunnistuksen MM-, MC- ja EM-kisoissa, mutta ne peruuntuivat koronavirusepidemian vuoksi, ja tilalla järjestetään pienempi kilpailutapahtuma.

Sunnuntaina vuorossa on erikoispitkien matkojen SM-kisa Lahden Kunnaksessa. Epidemian vuoksi kilpailuun ei houkutella yleisöä. Järjestäjät muistuttavat, että vauhdikasta pyöräliikennettä on maaston lisäksi muutamilla tieosuuksilla. Alueella on liikenteenohjaus.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut