Marika Hara ja Jussi Laurila parhaita Nastolan pyöräsuunnistuksessa

Marika Hara oli ykkönen, kun Nastolan urheilupuiston läheisessä Kalattoman maastossa kisattiin perjantaina pyöräsuunnituksen sprintit. Pertti Louhelainen

ESS

Koronaviruksen vuoksi peruuntuneet pyöräsuunnistuksen MM-, MC- ja EM-kisat toteutuvat pienempänä kilpailuna, joka alkoi perjantaina Nastolassa sprinttimatkoilla.

Jännittävin kisa nähtiin miesten 6,2 kilometrin matkalla. Jalasjärven Jussi Laurila sai Espoon Petrus Hanhijärven eroa vain yhdeksän sekuntia, ja voittajasta minuutin sisällä oli kahdeksan miestä.

Naisten 5,6 kilometrillä tamperelaisen Kooveen Marika Hara oli selkeästi puolitoista minuuttia Tampereen Pyrinnön Kaarina Nurmista nopeampi.

Myös kansainvälisyyttä riitti, sillä polkupyörän sarvissa oli ainakin Iso-Britannian, Italian, Liettuan, Tanskan, USA:n, Venäjän ja Viron kansalaisia. Valtaosa vajaasta 200 osallistujasta on suomalaisia.

Pyöräsuunnistuskisat jatkuvat lauantaina Vierumäellä ja päättyvät sunnuntaina erikoispitkien SM-kisaan. Koronaepidemian vuoksi kisajärjestäjät eivät houkuttele yleisöä paikalle.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut