Chilinakit jäivät syömättä - Pelicans ruokaili huoltamolla - Sportin toiminnanjohtaja kommentoi

Anrei Hakulinen ja muut Pelicans-pelaajat jättivät Sportin tarjoaman illallisen syömättä. Eetu Sillanpää

Aleksi Sammalisto

SM-liigan sääntöjen mukaan kotijoukkueen on tarjottava vierasjoukkueelle ja sen valmentajille sekä muulle taustahenkilökunnalle ruokailu ottelun jälkeen.

Eilisen Sport-Pelicans-pelin jälkeinen ateria piti sisällään chilinakkeja, eineslihapullia ja kaalisalaattia. Tämä käy ilmi lahtelaisten kapteeni Antti Erkinjuntin Twitteriin lataamasta kuvasta, jota kippari kommentoi sarkastisesti: Kuva löytyy täältä.

Vaasalaisseuran toiminnanjohtaja Jyrki Niemi kommentoi sosiaalisessa mediassa kohua aikaansaanutta tapausta Radio Voiman haastattelussa.

- Toki siellä oli paljon muutakin tarjolla. Siellä oli perunat ja kastikkeetkin. Kun esitetään joku totuus sosiaalisessa mediassa jotenkin rajatusti, niin se mielletään koko totuudeksi asiasta. Niinhän se nyt ei ole, totesi Niemi ja selvensi seisovasta pöydästä löytyneen myös leipää ja voita.

- Jos tämä ei kelpaa, niin olemme valmiita skarppaamaan ja tekemään toivomuksen kaltaisia ruokia, mutta kyllähän näilläkin ruo'illa ruokitaan puolen Suomen koululaisia harva se päivä. Ei kai nämä ihan tuhoon tuomittuja eineksiä ole. Pelicans hävisi ja harmittaa totta kai. Johonkin se sitten puretaan. Onko tämä nyt sitten oikea tapa lähteä levittämään somessa asiaa, kertoa puolitotuuksia ja ottaa siitä sympatiat? Minun mielestäni ei. Se on kuitenkin nykypäivää ja sen kanssa pitää pystyä elämään. Näitä tällaisia tulee varmaan jatkossakin, Niemi jatkoi.

Pelicansin kolmen ottelun viikko jatkuu jo tänään Oulussa Kärppiä vastaan. Ravintoasiantuntijat tietätävät, ettei vaasalaisseuran eilen tarjoama ateria ollut palautumisen kannalta optimaalinen.

- Koulukuntia on monenlaisia ja mielipiteet jakautuvat. Kanapasta on varmaan kaikkien suulla heti ensimmäisenä, kun kysytään. Aika moni pelaaja rupeaa olemaan varmaan kurkkua myöten täynnä sitä ruokaa. Tuskin sitäkään aina viljellään, mutta jos se tekee ihmisen hiljaiseksi ja tyytyväiseksi, niin kyllä sitäkin meiltä saa, vaasalaisten toiminnanjohtaja vakuutti ja jatkoi.

- Me heitettiin heti vaihtoehto, että lähimmälle ABC:lle on varmaan kaksi kilometriä. Ajakaa sinne ja me maksamme viulut.

ESS:n saaminen tietojen mukaan lahtelaisseura käytti Sportin tarjoaman mahdollisuuden.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut