Toni Huuhka FC Lahden kakkosvalmentajaksi

Toni Huuhka (oik.) on ensi kaudella FC Lahden kakkosvalmentaja ja ottaa vastuulleen fyysisen puolen valmennuksen. Katja Luoma / Etelä-Suomen Sanomat

Toni Huuhka, 26, toimii ensi kaudella FC Lahden liigajoukkueen kakkosvalmentajana, kertoo seura nettisivuillaan.

- Tonin osaaminen tuo valmennukseemme uutta, arvokasta leveyttä tärkeällä osa-alueella, painottaa FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen.

Huuhka valmistuu loppuvuodesta fysioterapeutiksi ja hänen erityisalueenaan joukkueessa tulee olemaan fyysinen valmennus. Hän jatkaa myös FC Lahden A- ja B-nuorten fyysisen valmennuksen koordinaattorina.

Tällä kaudella Huuhka valmensi FC Lahden A-nuoria sekä syksyllä FC Lahti Akatemiaa pelaamisen ohella. Huuhka on pelannut FC Lahden paidassa niin liigatasolla kuin ykkösessäkin.

- Hän on osoittanut olevansa asialleen vihkiytynyt ja hänellä on todella hyvä ote valmentamiseen. Tuo fyysisen puolen osaamista. Se on hänen spesiaali osa-alueensa. Harjoitteluun tulee uusi ulottuvuus ja se nostaa meidän toiminnan tasoa seuraavalle tasolle. Kokonaisuus saadaan hallintaan, kun on kaveri läsnä koko ajan, Korkeakunnas iloitsee FC Lahden nettisivuilla.

Huuhka aloittaa hommat liigajoukkueen parissa innolla.

- Erittäin hyvillä fiiliksillä! Tämä on luontainen jatkumo itselle. Olen ollut pari vuotta FC Lahden A-junioreiden mukana ja kesken kauden Akatemian valmennuksessa. Olen toiminut kauden aikana myös niissä kuvioissa, missä tarkoitus on olla jatkossakin eli fyysisellä puolella edustusjoukkueen mukana, Huuhka sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut