Lahti Thaiboxing Clubin Anna Rantanen voitti potkunyrkkeilyn SM-kultaa

Potkunyrkkeilyn SM-kilpailut oteltiin viikonloppuna Espoossa Tapiolan Urheiluhallissa. Kisoihin osallistui myös Total Center Lahden thainyrkkeilijöitä K1-säännöin.

Lauantain alkukarsinnoissa Toni Ojanen karsiutui jatkosta tuomareiden hajaäänin 2–1. Laressa van Emden (-70kg) ja Anna Rantanen (+70kg) selvittivät omat ottelunsa ja etenivät sunnuntain finaaleihin.

Sunnuntaina van Emden otteli tiukan ottelun hämeenlinnalaista Virve Vanhakoskea vastaan, ja johti vielä kolmanteen erään mentäessä. Lopputuloksena oli kuitenkin tappio ja SM-hopea.

– Sunnuntaihin lähdettiin hyvillä fiiliksillä, paikatkin oli kaikki ehjänä. Omaan silmään Laressa ottelun kyllä voitti, mutta täytynee katsoa ottelu vielä videolta jälkeenpäin. Todella kovat matsit nainen veti joka tapauksessa ja mitalinsa ansaitsi, valmentajana toiminut Hannu Vappula viestitti kisapaikalta.

Rantanen otteli oman finaalinsa Vantaan Kamppailuklubin Nina Listeä vastaan perusvarmasti ja kuittasi Suomen mestaruuden selvällä pistevoitolla.

– Yleisfiilis on hyvä ja ollaan kaikki tyytyväisiä saavutuksiin. Onhan se kiva, että jos lähtee taas joskus ihmettelemään tuonne kakkoslajin puolelle, niin on sitten jotain parannettavaakin, Lahti Thaiboxing Clubin päävalmentaja Vappula sanoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut