Povetkin tyrmäsi Whyten ja tämän toiveet MM-ottelusta

Ilman yleisöä Essexissä käydyssä raskaansarjan ottelussa Povetkin kävi jo kahdesti kanveesissa. Arkistokuva. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Venäjän Aleksandr Povetkin tyrmäsi britti Dillian Whyten ja tämän toiveet WBC-ammattinyrkkeilyliiton MM-ottelusta. Ilman yleisöä Essexissä käydyssä raskaansarjan ottelussa Povetkin kävi kahdesti kanveesissa, mutta nousi ja tyrmäsi Whyten viidennessä erässä vasemman käden kohokoukulla.

Whyte, 32, oli ennen ottelua WBC:n ykköshaastaja. Hänen toiveissaan oli haastaa ensi vuonna käytävän Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välisen MM-ottelun voittaja.

– En uskonut, että ottelu päättyisi näin. Olin kunnossa, vaikka kävinkin lattiassa kaksi kertaa. Olin katsonut hänen ottelujaan ja huomannut, että kohokoukut menevät läpi. Se oli varmasti yksi parhaista lyönneistäni ikinä, Povetkin sanoi.

Povetkinin ja Whyten sopimuksessa oli pykälä uusinnasta, ja promoottori Eddie Hearn kertoi Whyten ilmoittaneen heti haluavansa uusintaottelun.

Whyte, 32, voitti lokakuussa 2017 käydyssä ottelussa Suomen Robert Heleniuksen pistein.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut