Conrads Rödluva ja Missle Hill voittivat Solvallan superlähdöt

Valmentaja Daniel Redén ja ohjastaja Örjan Kihlström juhlivat Solvallan superlähdöissä. Conrads Rödluva voitti Tammojen EM-kisan ja Missle Hill kiri voittoon Jubileumspokalenissa.

Conrads Rödluva eteni johtopaikalle. Suomen Staro Miami joutui pakittelemaan hännille. Loppukaarteessa Redénin tamma näytti lyödyltä, kun Unique Juni oli saamassa otteen. Mutta Conrads Rödluva ei luovuttanut, vaan meni 900 000 kruunun voittoon ajalla 11,0a/2140m.

Aripekka Pakkasen valmentama ja Mika Forssin ajama Staro Miami haparoi takasuoralla, kun sitä häirittiin. Siinä menivät mahdollisuudet edetä kohti kärkitiloja. Johan Untersteiner sai kiellon häirittyään Staro Miamia.

Jubileumspokalenissa mentiin kovaa. Rikard N Skoglund kannusti Stoletheshow-oriin keulaan, avauspuolikas kiidettiin 05,7. Kihlström seurasi tilannetta joukon hännillä. Hän käänsi Missle Hillin kiriin maalisuoran alussa. Valjakko ohitti koko porukan ja nappasi miljoonan kruunun ykkösen ajalla 10,2a/2140m. Stoletheshow oli uskomattoman urhea ja pinnisti kakkoseksi.

Tammalähdössä tuli kaksoisvoitto Suomeen

Jubileumsstayern-lähdössä Katja Melkon valmentama Exaudio Vici näytti, että se on yksi Pohjolan parhaista pitkän matkan menijöistä. Kihlström ajoi Fincumet Groupin 6-vuotiaan ranskalaisruunan johtohevosen rinnalle. Exaudio Vici puristi 100 000 kruunun voittoon ajalla 14,3/3140m. Ble du Gers jäi kakkoseksi.

Tammalähdössä tuli kaksoisvoitto Suomeen. Ulf Ohlsson ajoi Nettitallin Lovemoren keulaan avauspuolikkaan täyttyessä. Torbjörn Jansson kierrätti Fincumet Groupin Estelle Nordiquen rinnalle kierroksen juoksun jälkeen. Petri Salmelan valmentama Lovemore pinkoi keulasta 100 000 kruunun voittoon. Katja Melkon Estelle Nordique haastoi hyvin ja otti kakkossijan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut