Tyrväisen veljekset iskevät toisiaan vastaan Liigan pudotuspeleissä tänään, Juhani Tyrväinen: Jännittää paljon

Antti Tyrväisellä eivät ole odotukset koskaan olleet Liigan pudotuspeleihin lähtiessä yhtä korkealla kuin nyt. Mirja Hussain

Mikael Hoikkala

Veljekset Antti ja Juhani Tyrväinen iskevät ensimmäistä kertaa toisiaan vastaan Liigan pudotuspeleissä, kun Pelicansin ja HIFK:n ottelusarja käynnistyy torstaina Isku Areenassa.

Molemmat veljekset haastateltiin keskiviikkona Radio Voiman It's Hockey Time -erikoislähetykseen. Pelicansin Antti Tyrväinen kertoi, että kaksikko vaihtoi viimeksi viestejä viime viikonloppuna, mutta nyt tilanne on rauhoitettu ja radiohiljaisuus on toistaiseksi laskeutunut.

– Pelataan nämä pelit alta pois ja ollaan sitten kauden jälkeen enemmän yhteyksissä. Itselläni menee ihan täysi latinki joukkueen tekemiseen ja omaan hommaan. Iso kevät tulossa, hän uumoili.

Ensi kuussa 30 vuotta täyttävä Antti Tyrväinen pelaa vasta toista kertaa urallaan kotimaan Liigan puolivälieriä. Hän kertoi, etteivät odotukset ole koskaan olleet kevääseen lähtiessä näin korkealla.

Juhani Tyrväinen vaihtoi toissa vuonna Pelicansista HIFK:n väreihin. Katja Luoma

– Joka vuosi on iso tavoitteet, mutta tämä on ollut sellainen, että ollaan pelattu hyvin koko vuosi. Hyvä meininki, spesiaalimeininki, hän kuvaili Pelicansin tilannetta.

IFK:n ykkösketjua johtava pikkuveli Juhani, 28, tunnusti, että erityislatausta on ilmassa.

– Odottavat tunnelmat. Jännittää paljon. Viimeisiä viilauksia joukkueen kanssa on treenattu. Innolla odotetaan huomista.

– Olemme huomanneet, että Plicans pelaa tosi tasaisesti ja vahvasti. Ainakaan meitä vastaan ei ole tullut notkahduksia. Vauhdikas joukkue. Tulee kovaa päälle ja taklaa tilanteet loppuun, Juhani Tyrväinen arvioi Pelicansia.

Tyrväisten haastattelut ja koko kaksituntinen radioekstra on kuunneltavissa podcasteinä Radio Voiman verkkosivuilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.