Pekka Särkiö ratsasti tuplavoittoon Takkulassa

Pekka Särkiö ja Alvarssin-ratsu juhlivat Takkulassa seuramestaruutta. Anu Iivanainen

ESS

Lahden Ratsastajien Pekka Särkiö hevosellaan Alvarssin ratsasti kaksi luokkavoittoa viikonloppuna Takkulassa järjestetyissä esteratsastuskilpailuissa. Voitot tulivat 90 ja 100 senttimetrin esteiltä. 100 sentin luokkavoittonsa ansioista Särkiö voitti myös seuran seniorimestaruuden.

Juniorit kilpailivat LR:n seuramestaruuksista 90 sentin luokassa. Kultaa nappasi Aada Partanen–Camella ja hopeaa Iina Kauhanen–Patrone. Ponimestaruus meni Hertta Jylhä-Ollilalle ja Miranda-ponille. Minimestaruuden mitalikolmikko oli Krista Valkamäki–Sealand Simonette, Elli Rantanen–Maranello ja Iina Nurmi–Likan Vipellys.

Kouluratsastuksen päivän pääluokan vaativa B:n voittopisteet taituroi Nika Teamin Heli-Maija Vehkalahti–Firecape Regal.

Kouluratsastuksessa seuran seniorimestariksi ratsasti Taika Vapalahti–Difonius ja hopeaa Anna Muikku–Whirlwind. Juniorimestaruuden voitti Emmi Keskitalo–Myskon Karell. Ponimestaruusmitalistit olivat Liia-Maria Väisänen–Jacorion, Hertta Jylhä-Ollila–Miranda III ja Lilja Merimaa–Sealand Treasure. Minimestaruusmitalit nappasivat Aino Rappumäki–Frovenna, Linda Liiri–Hyvä Tavaton ja Viivi Parikka–Parikan Saraste.

Kilpailuissa ratsastettiin myös KesäMix-kilpailu, jossa sijoituspisteitä kerättiin koulu- ja estekilpailusta. KesäMixin voitti Asikkalan Veronika Nurminen, toiseksi ratsasti Ääneseudun Merili Kalberg ja kolmanneksi Lahden Linda Liiri.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.