Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

IFK Mariehamn jatkoi nousuvirettään – TPS jumiutui entistä tiukemmin putoamistaisteluun

IFK Mariehamn otti kolmannen perättäisen voittonsa miesten jalkapalloliigassa kukistamalla sunnuntaina kotonaan TPS:n Peter Makrillosin ohjaamalla maalilla lukemin 1–0. Makrillos pääsi tuikkaamaan osuman lähietäisyydeltä Albion Ademin syötöstä.

Tappio merkitsi TPS:lle puolestaan juuttumista yhä tiukemmin häntäpään taisteluun. Joukkue on voittanut vain yhden yhdeksästä ottelustaan.

Kotijoukkue oli ottelussa kaikkineen niskan päällä ja ansaitsi voittonsa, vaikka voitto ratkesikin vasta päätösvihellyksen myötä. Ottelun lopussa TPS haki vielä tiukasti tasoitusta siinä kuitenkaan onnistumatta.

– Meidän olisi pitänyt ratkaista ottelu jo paljon aiemmassa vaiheessa. Viimeisen vartin olimme vaikeuksissa, ja siihen en ole tyytyväinen. Kolme pistettä toki on hyvä, IFK Mariehamnin päävalmentaja Lukas Syberyjski kertasi.

– IFK:ssa näkyi hyvien tulosten tuoma itseluottamus. Meillä oli omat hetkemme, mutta kokonaisuutta katsoen parempi joukkue voitti, myönsi TPS-luotsi Jonatan Johansson.

IFK Mariehamnin iltaan synkkiä pilviä toivat Lassi Järvenpään ja Riku Sjöroosin loukkaantumiset, joiden vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.