Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Naisten kiekossa tuttu kärkikaksikko – Salla Sipponen hätyytteli 60 metrin rajaa

Keuruun Kisailijoiden Salla Sipponen uusi naisten kiekonheiton Suomen mestaruuden sunnuntaina Turun Kalevan kisoissa. Sipponen paransi tulostaan jokaisella heitolla, ja viimeisellä rävähti tulos 58,19.

Hopealle heittänyt Sanna Kämäräinen kiskaisi niin ikään päätöskierroksella parhaansa 55,50. Kolmanneksi heitti 20-vuotias Virtain Urheilijoiden Helena Leveelahti (54,06).

– Tulos ei tyydytä. Olisi se 60 metrin raja saanut jo mennä rikki, harmitteli Sipponen.

Sipponen uskoi, että hän olisi löytänyt lisäpuhtia kilpailuun, jos joku muu olisi välillä mennyt kisan kärkeen. Ennätyksensä 59,52 hän teki vajaa kaksi viikkoa sitten Espoossa.

– Johdin koko ajan, eikä siksi oikein tiukkaa viimeistä rutistusta löytynyt. Myös tekniikassa oli hiukan hakemista, vaikka sarja oli tasainen ja nousujohtoinen, Sipponen kertoi.

Sipposelle jäi kuitenkin nälkää loppukautta varten.

– Välillä olin jo myymässä heittotossuja pois, mutta nyt kulkee siihen malliin, että on uskoa menestymiseen.

Lapinlahden Vetoa edustavalle Kämäräiselle SM-hopea on kolmastoista mitali Kalevan kisoista. Yksitoista mitalia on tullut kiekonheitosta ja kaksi kuulantyönnöstä.

– Sain tänään sen, mikä oli otettavissa. Parantamisen varaa jäi, mutta ei vaan lentänyt pidemmälle, Kämäräinen selvitti.