San Antonion peräkkäisten pudotuspelien jakso päättyy

San Antonio Spursin kori sai Utah Jazzilta täytettä siinä määrin, ettei NBA:n pudotuspeleihin ole tällä kerta asiaa. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

San Antonio Spurs hävisi Utah Jazzille 112–118 ja jää koripallon NBA:n pudotuspelien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1997.

Peräkkäisiä pudotuspelikeväitä San Antoniolle kertyi 22, ja seura voitti ajanjakson aikana viisi mestaruutta. San Antonio voitti 170 pudotuspeliottelua ja hävisi 114, mutta ei tällä kaudella kaunista tilastojaan loppukauden huipennuksessa, joka pelataan poikkeuksellisesti loppukesästä ja alkusyksystä.

Phoenix Suns ja Memphis Grizzlies pitivät pudotuspelihaaveensa elossa, kun joukkueet ottivat voitot perjantain vastaisen yön kierroksella. Memphis kukisti Milwaukee Bucksin 119–106.

Phoenix puolestaan nuiji Dallas Mavericksin 128–102, mutta joutui jännittämään vielä Portland Trail Blazersin ottelutulosta. Portland voitti Brooklyn Netsin 134–133 ja päätti Phoenixin pudotuspelihaaveet.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut