Siilinjärvi menetti voiton miesten Superpesiksessä, koko kauden pelanneen Litmasen pelaajasiirto ei näkynyt Pesäpalloliiton järjestelmässä

Siilinjärven Pesis menettää tiistaina hankitun voittonsa miesten Superpesiksessä. Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä päätti, että Siilinjärven 2–0-voitto vaihtuu Koskenkorvan Urheilijoiden 2–0-paremmuudeksi Siilinjärven edustuskelvottoman pelaajan vuoksi.

Käsittelyssä oli myös sunnuntainen Imatran ja Siilinjärven ottelu, mutta siinä Imatran 2–0-voitto pysyi voimassa.

Episodi liittyy Matias Litmaseen. SiiPe ja Sotkamon Jymy sopivat ennen kauden alkua Litmasen määräaikaisesta siirrosta Sotkamosta Siilinjärvelle. Pesäpalloliiton mukaan siirtoa ei ollut tehty liiton järjestelmään.

– Vastuu on aina seuralla pelaajien edustusoikeuksien osalta, kommentoi Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen tiedotteessa.

Edustuskelpoisuusrikkomukseen voidaan puuttua kolmen vuorokauden kuluessa ottelun päättymisestä. Litmanen on pelannut koko heinäkuun alussa alkaneen kauden, ja SiiPe sai kirjallisen huomautuksen huolimattomuudesta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut