Pystyykö sarjajumbo horjuttamaan Reipasta? Katso ottelu suorana ESS.fi:ssä

ESS

Lahden Reipas hamuaa takaisin voittokantaan jalkapallon miesten Kakkosen A-lohkossa. Torstaina siihen on tilaisuus Joutsenossa, kun viirupaidat matkustavat lohkojumbo Kultsu FC:n vieraaksi. Kello 18.30 alkava ottelu lähetetään suorana ESS.fi:ssä Etelä-Suomen Sanomien tilaajille.

Reippaan viime ottelu meni penkin alle. Mikkelin Pallo-Kissat antoi sunnuntaina lahtelaisille köniin lukemin 4–1. Reippaan päävalmentaja Petri Järvinen kuvaili lopputulosta täysin ansaituksi.

– Täytyy toivoa, että pelaajien armeijakiireet, pelikiellot sekä loukkaantumiset helpottaisivat ja saisimme runkomiehiä takaisin kokoonpanoon, Järvinen sanoi ottelun jälkeen.

Reipas on 12 joukkueen lohkossa kahdeksannella sijalla. Joukkueella on kahdeksasta ottelusta kolme voittoa ja yhdeksän pistettä. Kultsu pitää lohkossa perää vaivaisella kolmen pisteen saldollaan. Joutsenolaisryhmän ainoa voitto on kesäkuun lopulta.

Reipas ja Kultsu kuuluvat A-lohkon sisällä samaan alueelliseen minilohkoon, joten joukkueet kohtaavat kauden aikana kolmesti. Ensimmäinen keskinäinen taisto käytiin kuukausi sitten ja päättyi Reippaan 1–0-vierasvoittoon Joutsenossa.

Kultsu FC kova kotonaan, Lahden Reippaalle tappio, ottelun voit katsoa jälkitallenteena tästä

Kommentoi

Mainos: Torin Wanha Hautaustoimisto

Kuoleman kohdattua

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut