Reissumiehet mestari - BellaVita Kortteliliigan tenniksen piristysruiske

Eerikki Lyytikäinen

Kortteliliigan hyvinvoinnista saatiin taas yksi hyvä esimerkki, kun sarjatenniksen finaalipäivänä lauantaina ratkottiin kaikkien kolmen divisioonan sekä senioreiden mestaruudet Kisapuiston tennishallissa.

1. divisioonan mestaruus oli ratkennut jo ennen finaalipäivää. Reissumiehet -joukkue kuuluu pitkäaikaisimpiin ja samalla myös menestyksekkäimpiin poppoisiin sarjatenniksessä.

Vaikka joukkueen jäsenet Juha Semeri ja Harri Kuparinen taipuivatkin lauantaina Showtimen Hannu Liimataiselle sekä Lauri Larvukselle, ei se himmentänyt Reissumiesten iloa.

- Olemme pelanneet tällä ryhmällä vuodesta 1999 lähtien. Koko 2000-luvun olemme olleet mitaleilla, mestaruuksista tämä oli viides. Joukkueessa on ollut vuosien aikana pientä vaihvuutta, mutta ydinporukka on ollut koossa pitkään, joukkueen herrasmieskapteeni Juha Semeri sanoi.

Erityismaininnan sarjatenniksen joukkueista saa ehdottomasti BellaVita, joka pelaa 3. divisioonaa.

- BellaVita on ainoa puhdas naisjoukkue tässä miesvaltaisessa ympäristössä. Tällaisia piristysruiskeita soisi näkevän enemmänkin, tennisjaoston puheenjohtaja Jouko Honkasalo korosti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Vene-Tauriaisella Lahdessa alkaa uusi ravintolaprojekti, vene-drive-in, jonka autokaista palvelee ympäri vuoden: "Nyt tehdään eikä vain puhuta"
 2. Sammutustyöt ovat jatkuneet läpi yön Jokimaan palopaikalla Lahdessa - "Saa nähdä, riittääköhän tämä päivä edes"
 3. Keskittymishäiriö vei lahtelaisen Ricardo Blancon nettilukioon, jossa kursseja suoritettiin omaan tahtiin – motivaation lisäksi kohenivat myös arvosanat
 4. Entinen kiekollinen lupaus on nyt kokenut oman pään luuta – "Tähän oli molemminpuolinen halu", sanoo Joonas Jalvanti Pelicans-paluustaan
 5. Kolme lahtelaista matematiikanopettajaa sai stipendin kiitoksena ansioituneesta työstä – "Matematiikkaa voidaan soveltaa niin ilmastonmuutoksen kuin koronapandemian ratkaisemisessa"
 6. Katso tästä lista Koulutuskeskus Salpauksesta valmistuneista
 7. Katso tästä lista LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneista
 8. Työttömyys syöksähti 90-luvun laman tasolle, Lahdessa tilanne heikoin 23 vuoteen – "Syksystä tulee vielä synkempi", ennakoi kauppakamarin pomo
 9. Ladattava nelivetohybridi on Peugeotin tehokkain sarjatuotantomalli
 10. Poliisi, nuorisotoimi ja seurakunta valvovat nuorten juhlintaa Heinolassa
 11. Pauliina Withanage suoritti tutkinnon LAB:ssa ollessaan viimeisillään raskaana: "Vähän alkoi loppuvaiheessa jännittää, kumpi ehtii ensin"
 12. Katso tästä lista Lappeenrannan-Lahden teknillisestä yliopistosta valmistuneista
 13. Katso tästä lista Suomen Diakoniaopiston Lahden kampukselta valmistuneista
 14. Sinfonia Lahti muistaa koulunsa päättäviä Gaudeamus igitur -videolla
 15. Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen: "Itärataselvityksen sanoma on kristallinkirkas"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.