Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Snooker-legenda Ronnie O'Sullivan ei nauti tyhjistä katsomoista – "Tuntuu, että pelaamme ruumishuoneella"

Snookerin viisinkertainen maailmanmestari ja lajilegenda Ronnie O'Sullivan eteni tämän vuoden MM-turnauksessa puolivälieriin kukistamalla kiinalaisen Ding Junhuin sunnuntai-iltana 13–10.

O'Sullivan kohtaa puolivälierässä kolminkertaisen mestarin Mark Williamsin. O'Sullivanin edellinen maailmanmestaruus on vuodelta 2013. Legendaarisessa Sheffieldin Crucible-teatterissa järjestettävä turnaus pelataan tänä vuonna ilman yleisöä, mitä O'Sullivan pitää pelaajan näkökulmasta epäkiitollisena.

– Tämä on parempaa fanien kanssa, tietenkin se on. Tämä tuntuu siltä, että pelaamme ruumishuoneessa. O'Sullivan kuittasi BBC:lle.

Turnaukseen oli tarkoitus ottaa 300 katsojaa sisään jokaiseen pelisessioon, mutta suunnitelmasta luovuttiin turnauksen avauspäivänä.

Puolivälierät alkoivat maanantaiaamupäivällä kahdella ottelulla. Niissä kohtaavat kolminkertainen maailmanmestari Mark Selby ja vuoden 2010 turnausvoittaja Neil Robertson sekä hallitseva mestari Judd Trump ja Kyren Wilson. Kolmannessa puolivälierässä pelaavat turnauksen yllättäjät Kurt Maflin ja Anthony McGill.

Välieriin vaaditaan toisen kierroksen tapaan 13 freimiä. Snookerin uusi maailmanmestari on selvillä ensi sunnuntaina.