Jokimaan vihjeet 24.2: Nuorisotähti aikuisten sarjassa

Jere Törmänen

Lähtö 4 / 1 Hotshot Luca

Ravien 4. lähdöstä löytyy illan tähtivieras, talvitauoltaan palaava 1 Hotshot Luca. Aripekka Pakkasen suojatti tienasi varsavuosinaan lähes 300 000 euron tienestit ja nyt edessä on ura aikuisten joukossa. Jokimaalla Hotshot Luca pääsee matkaan loistavalta paikalta ja pystyy pitämään keulat suoraan kiihdytyksessä. Kun sopivassa seurassa tuskin vauhdinvaatijaa löytyy, ei oriin tarvitse olla voittaakseen parhaimmillaan.

Lähtö 6 / 3 Personal Trainer

Kolmannen Toto4-kohteen 3 Personal Trainer palasi Kouvolassa puolen vuoden tauolta ja vaikkei ymmärrettävästi ollutkaan vielä vetreimmillään, teki ruuna johtavan rinnalta sinnikkään suorituksen. Startti vei hevosta varmasti eteenpäin ja Jokimaalla sitä pitää odottaa voittotaistoon. Lähtöasetelmat ovat mainiot ja tällä kertaa Juha Utalan suojatti voi päästä keulaan saakka. Kyvyiltään Personal Trainer on Toto75-tason menijä. Haastajista pitää huomioida ainakin 7 MAS Bella, joka on jäänyt kaksi kertaa peräkkäin täysin vaille kiritilaa.

Lähtö 7 / 5 Die Kaiserin

5 Die Kaiserinin viimeisimmät sijoitukset eivät lupaa menestystä, mutta tamma kilpailee merkittävästi tauluaan paremmassa iskussa. Viimeksi Turussa Antti Kinnusen suojatti kulki laukkojen välillä vauhdikkaasti ja Jokimaalla se kiri mukavasti kuudenneksi saamatta lopussa kunnolla kiritilaa. Tällä kertaa kyytiin hyppää yksi maan parhaista ohjastajista Hannu Torvinen. Keulaan päästessään Die Kaiserin olisi erittäin lähellä voittoa, mutta 1 News Pointin ohi on vaikea päästä kiihdytyksessä. Jokatapauksessa juoksun onnistuessa tamma pystyy voittamaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.