Otteluennakko: Reipas hakee revanssia mikkeliläisistä – katso ottelu suorana ESS.fissä

ESS

Lahden Reippaan pelit jalkapallon miesten Kakkosessa jatkuvat sunnuntaina Mikkelin Pallo-Kissojen vieraana. Ottelu alkaa Mikkelin Urheilupuistossa kello 18.30 ja on Etelä-Suomen Sanomien tilaajien katsottavissa suorana ESS.fi:ssä.

Suora lähetys Katso MiPK-Reipas-ottelu tästä tänään

Joukkueet ovat Kakkosen A-lohkon keskikastissa. Reipas on voittanut seitsemästä ottelustaan kolme ja hävinnyt neljä, kun taas mikkeliläisillä voittojen ja häviöiden suhde on päinvastainen. Voitolla Reipas nousisi taulukossa tasapisteisiin MiPK:n kanssa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kaksi viikkoa sitten. Tuolloin Reipas taipui kotikentällään tappioon maalein 1–2.

– Edellinen peli Kissoja vastaan oli jännä. Hallitsimme palloa ja loimme paikkoja. Meillä olisi ollut mahdollisuus voittaa. Vastustaja teki maalit niistä paikoista, viirupaitojen runkomiehiin kuuluva Roope Suonio toteaa seuran kotisivujen otteluennakossa.

Viime viikonloppuna viirupaidat palasivat voittokantaan kaatamalla PEPOn 4–1. Päävalmentaja Petri Järvinen piti voittoa tärkeänä, sillä joukkue sai kiskottua eroa lohkon tyvipäähän.

– Hienoa oli myös se, että pelaajat onnistuivat kautta linjan. Tehottomuus on ollut yksi ongelmakohdistamme, ja nyt paukutimme neljä osumaa, Järvinen summasi PEPO-ottelun jälkeen.

Reippaan alkukauden paras maalintekijä on ollut Sakari Jokinen, joka on osunut kolmesti. Maaleista kaksi syntyi juuri PEPOa vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.