Messilän kenttäennätys uusiksi– Oliver Lindell ratkaisi WestStar-kisan voiton uusintareiän eaglellaan

Oliver Lindell pelasi Messilässä kenttäennätyksen, mutta voittoon riitti vasta kolmannella uusintareiällä syntynyt eagle (kaksi alle reiän par-tuloksen). Juha Taskinen

ESS

Messilä Golfissa pelatussa WestStar Pro-Am Invitational -ammattilaiskilpailussa nähtiin kova kattaus ammattilaisia. Voiton ja 3 000 euron palkintoshekin vei nyt viidettä kertaa pelatussa kilpailussa Oliver Lindell.

Viikko sitten Audi Finnish PGA Golf Tourin -osakilpailun voittanut Lindell tehtaili kierroksellaan parien lisäksi kaikkiaan kahdeksan birdietä ja yhden bogeyn. Tulos 65 (-7) on Messilän uusi kenttäennätys.

Saamaan tulokseen porvoolaisen kanssa päätyi myös Albert Eckhardt. Kaksikon paremmuus ratkesi vasta kolmannella uusintareiällä, kun Lindell upotti upean eagle-putin.

– Vaikka pallo olikin hieman viheriön ulkopuolella päätin kuitenkin käyttää putteria. Kun pallo pallo lähti lavasta, olin jo melko varma että se uppoaisi, kertasi ensimmäistä kertaa Messilässä pelannut Lindell.

– Hieno kenttä. Tykkäsin tosi paljon. Pari hankalampaa viheriötä, mutta niistäkin tänään selvittiin, myhäili voittaja.

– Muutenkin on nyt mukava pelata, kun peli on muutaman vuoden rämpimisen jälkeen jälleen uomissaan. Tämä on hieno tapahtuma ja hienoa olla mukana tukemassa aina tärkeää juniorityötä, kiitteli Challenge Tourilla pelaava Lindell.

Kolmatta sijaa tuloksella 69 (-3) jakoivat Aleksi Myllymäki, Mikael Salminen ja Erik Myllymäki.

Ammattilaiskilpailun ohessa pelattiin myös amatööreistä ja ammattilaisista muodostettujen joukkueiden välinen mittelö. Joukkuekilpailun voittoon golfasi Team Jan Kelo Oy joukkueella Boris Panschin, Jan Kelo ja pronaan Jani Perttilä tuloksella 89.

– Kyllä tällaisen tapahtuman aikaansaaminen vaatii monen asian loksahtamista kohdilleen ja tietysti näin loistavia yhteistyökumppaneita, joita ollaan saatu mukaan. Iso kiitos täytyy välittää kaikille mukana olleille, kiitteli kilpailun taustalla häärinyt Jarkko Kella.

Tapahtuman järjestäjänä toimi Meg Juniorituki Oy ja kilpailun tuotto ohjataan lyhentämättömänä Messilä Golfin juniorityölle

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.