Napolin puheenjohtaja haluaa Mestarien liigan tärkeän pudotuspeliottelun pois Barcelonasta

Napolin ja Barcelonan ensimmäinen osaottelu päättyi Napolissa 1–1-lukemiin helmikuun lopulla. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Jalkapalloseura Napolin puheenjohtajan Aurelio De Laurentiisin mukaan joukkueen Mestarien liigan pudotuspeliottelu tulisi siirtää pois Barcelonasta Espanjan uuden koronavirusaallon takia. Napoli kohtaa vieraskentällä Barcelonan neljännesvälierän toisessa osaottelussa 8. elokuuta.

– Espanjasta kantautuu paljon hämmennystä ja pelkoa, mutta he toimivat ikään kuin mikään ei olisi vialla, De Laurentiis ihmetteli.

– Mitä tämän sanomiseen tarvitaan? Älkää menkö Barcelonaan, vaan mieluummin Portugaliin, Saksaan tai Geneveen.

Napolin ja Barcelonan ensimmäinen osaottelu päättyi Napolissa 1–1-lukemiin helmikuun lopulla. Neljännesvälierävaihe jäi koronapandemian takia kesken neljän otteluparin osalta. Euroopan jalkapalloliitto Uefa päätti, että neljännesvälierien ensimmäiset ottelut vieraskentillä pelanneet joukkueet pelaavat toiset osaottelut kotikentillään.

Neljännesvälierien jälkeen Mestarien liiga pelataan loppuun elokuun aikana Lissabonissa. Ottelut pelataan yksiosaisina puolivälieristä eteenpäin.

– Jos he (Uefa) ovat päättäneet, että Mestarien liiga on Portugalissa ja Eurooppa-liiga Saksassa, meidän pitäisi mielestäni mennä sitten Portugaliin tai Saksaan neljännesvälierävaiheessa. En ymmärrä, miksi meidän pitäisi pysytellä kaupungissa, joka tarjoaa suuria ongelmia, De Laurentiis vuodatti.

Mestarien liigan finaali on määrä pelata Lissabonissa 23. elokuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.