Väkevässä kesävireessä oleva Kulikova kukisti virolaisvastustajansa Tampereen tennisturnauksen loppuottelussa

STT

Suomen Anastasia Kulikova eteni mestariksi Tampereella järjestetyn TaTS Open -tennisturnauksen naisten kaksinpelissä. Kulikova kukisti loppuottelussa Viron Elena Malyginan 6–3, 6–2.

Viime vuonna Kulikova voitti Tampereella ITF-ammattilaisturnauksen. Tämän vuoden rahaturnauksesta hän kuittasi 1 000 euron palkintoshekin.

– Olin ottelun alussa todella hermostunut ja vastustajani pääsi hieman karkumatkalle. Sitten ajattelin, ettei tämä ole niin vakavaa ja rentouduin. Tämä toimi ja omat peruslyöntini alkoivat upota paremmin ja paremmin kenttään, Kulikova kertoi tiedotteessa.

Kulikova on ollut kesällä hyvässä vireessä. HVS:ää edustava pelaaja voitti kesäkuussa ulkokenttien Suomen mestaruuden ja heinäkuussa seurajoukkueiden SM-kultaa sekä Suomen-kiertueen kilpailun.

– Pelini on kulkenut hyvin läpi kesän. Seuraavaksi siirryn treenikentille ja katson alkavatko ammattilaisturnaukset elokuussa vai eivät, Kulikova puntaroi.

"Palkintoshekki lämmittää oikein mukavasti"

Miesten kaksinpelin loppuottelussa Harri Heliövaara kukisti Aleksi Löfmanin 6–4, 6–1.

– Oli todella hienoa, että tällainen turnaus saatiin järjestettyä Tampere Open -ammattilaisturnauksen tilalle. Toki olisi ollut kiva ottaa ATP-pisteitä mukaan, mutta palkintoshekki lämmittää oikein mukavasti, voitosta 2 000 euroa saanut Heliövaara iloitsi.

– Täällä oli hyvä osallistujakattaus ja turvallista pelata. Miesten turnauksessa oli mukava nähdä, että välierissä oli mukana neljä suomalaista, vaikka pelaamassa oli myös kovia virolaisia, Heliövaara tuumi.

Heliövaara pelaa seuraavan kerran jo tiistaina, jolloin hän ja Henri Kontinen haastavat Hangossa näytösnelinpelissä Jarkko Niemisen ja Magnus Larssonin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut