NBA-kuplan jättänyt Lou Williams joutui vaikeuksiin strippiklubilla julkaistun kuvan takia

Williams on palannut kuvakohun jälkeen Orlandoon, jossa hän on neljä päivää eristyksissä. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Los Angeles Clippers -pelaaja Lou Williamsille myönnettiin lupa lähteä Floridan Orlandossa sijaitsevasta kuplasta, jossa koripalloliiga NBA aikoo viedä kautensa loppuun. Williams osallistui amerikkalaismedia ESPN:n mukaan hautajaisiin, mutta nyt NBA tutkii pelaajan toiminnan matkan aikana julkaistun valokuvan takia.

Torstai-iltana Instagramissa julkaistiin kuva, jossa Williams on Atlantassa sijaitsevalla Magic City -strippiklubilla. Hän piteli kädessään drinkkiä ja naamallaan NBA:n kasvosuojusta. Kuvan julkaisi yhdysvaltalaisräppäri Jack Harlow, joka poisti kuvan myöhemmin.

ESPN:n mukaan Williams on kertonut NBA:lle, että kyseessä oli vain klubilla tapahtunut ateriointi hautajaisten jälkeen.

– Kysykää keneltä tahansa joukkuetoveriltani, mikä on lempiravintolani Atlantassa. Kukaan ei biletä. Rauhoittukaa, Williams kirjoitti lauantaina Twitterissä.

Williams on palannut Orlandoon, jossa hän on ensi alkuun neljä päivää eristyksissä. Hänelle tehdään päivittäin koronavirustesti.

Clippers-valmentaja Doc Rivers oli pettynyt suojattinsa toimintaan. NBA-joukkueet pelaavat Orlandossa tällä hetkellä harjoituspelejä.

– En pysty sanomaan paljoakaan hänen reissustaan. Ne valokuvat ilmestyivät ja ne ovat luonnollisesti asia, jota emme halua nähdä, Rivers sanoi.

NBA-kausi jatkuu Suomen aikaa perjantaiyönä. Clippers lukeutuu liigan voittajasuosikkeihin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut