Ahkeran GP-kisoihin 2 500 ihmistä – Lahden stadionin yleisurheiluilta tulee olemaan loppuunmyyty

Samuel Purola ja Samuli Samuelsson lämmittelivät ennen treenejä tiistaina Lahden stadionilla. Keskiviikon GP-kisoissa kaksikko hakee kovia aikoja 100 metriltä. Elena Liseytseva

Juha Hölttä

Lahden Ahkeran isännöimä Motonet GP-sarjan kesän toinen osakilpailu kokoaa Lahden stadionille keskiviikkoiltana noin 2 500 ihmistä.

 Stadionin pääkatsomossa on kolme 500 henkeä vetävää katsomosektoria, jotka on jo myyty loppuun. Lisäksi takasuorasta ja stadionin kaarteista on muodostettu neljäs 500 hengen katsomotila.

– Takasuoralle on jäljellä vielä 100 pääsylippua. Jos lippuja jää myymättä ennakkoon, niitä voi saada vielä portilta, mutta 90-prosenttisella varmuudella myytävää ei enää ole, arveli kisojen pääsihteeri, Ahkeran toiminnanjohtaja Janne Harjula tiistaina iltapäivällä.

Lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta motonetgp.fi/lahti.

– Olisimme voineet jakaa kaarteet ja takasuoran useampaankin sektoriin, mutta siihen meillä eivät rahkeet riitä. Katsomot vaativat niin paljon tavallista enemmän toimitsijoita.

Lahden Ahkeran GP-kisoissa ovat mukana lähes kaikki Suomen tämän hetken kärkiyleisurheilijat – maltti on valttia etenkin pikajuoksussa: "Vaikka pitää mennä kovaa, ei saa olla kiire"

Kahdestatuhannesta pääsylipusta 1 300 on ollut myynnissä ja 700 on mennyt yhteistyökumppaneille ja esimerkiksi valmentajille. 2 500 hengen kokonaismäärään päästään, kun mukaan huomioidaan kentällä olevat urheilijat ja eri lajien toimitsijat.

Kaikkiin katsomosektoreihin ja kentälle on omat sisääntuloreittinsä ja jokaisessa katsomossa on omat kisamakkaran ja kahvin sekä muiden virvokkeiden myyntipisteet. Anniskeluoikeuksia katsomoissa ei ole.

– Olemme käyneet tarkasti läpi kaiken, että noudatamme varmasti viranomaissäännöksiä, sanoo Harjula.

"Ensimmäisistä Kalevan kisoista tavoitteena on mitali" – Lahden Ahkeran 16-vuotias Ilona Mononen rikkoo ennätyksiään

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut