Jymy-Jusseilla isännän otteet Ilmajoellakin – "Se oli ulkopelin voitto"

STT

Koskenkorvan Urheilijat jatkaa miesten Superpesiksen ainoana nollakerholaisena hävittyään Seinäjoen Jymy-Jusseille myös kotikentällään. Ilmajokiset antautuivat naapurikaupungin Jusseille 0–2 (1–2, 3–5).

– Se oli ulkopelin voitto. Henri Itävalo lukkaroi tällä erää vahvasti. Sieppari Eemeli Jaakkola poltti näpeistä useammin hienosti kolmospesälle. Kaksi vuoroparia sisäpelimme oli tahmeaa, ja ilman (ilmaiseksi) ei saatu mitään, korosti Jussien viuhkamies Jussi Parvi.

Jymy-Jusseille riittivät avausjakson voittoon Jukka-Pekka Vainionpään ja Elmeri Liedon lyömät kotiutukset. Toisella jaksolla jokeri Vainionpää iski kaksi juoksua lisää ja Lietokin kotiutti vielä kertaalleen.

Koskenkorvalta palkittiin ykkösvahti Jaakko Erkkilä (4 kärkilyöntiä/4 yritystä) ja lukkari Juho Hakomäki (3/7). Jussien tehomiehet olivat viidellä kotiutusyrityksellä kolme juoksua lyönyt Vainionpää (7/9) ja lukkari Itävalo (0/2).

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut