Vierumäelle rahakas golfkisa myös tälle vuodelle

Vierumäellä pelataan loppukesästä rahakilpailu, vaikka Finnish Challenge -kisaa ei tänä vuonna järjestetä. Mirja Hussain

ESS

Golfin pääkiertueet palaavat hiljalleen arkeen, mutta terävimmän kärjen takana on hiljaista. Vierumäellä pelataan tänä vuonna huippugolfia, vaikka Vierumäki Finnish Challengessa joudutaan pitämään välivuosi. Vierumäki järjestää 31.8.–1.9. Vierumäki Invitational -kilpailun yhdessä Suomen Golfliiton ja Suomen PGA:n kanssa. Palkintosummaksi kaavaillaan 20 000 euroa, joka on enemmän kuin yhdessäkään toisessa kotimaan kilpailussa vuonna 2020.

Jan Ruoho Vierumäeltä kertoo, että tarkoituksena on tehdä jotain merkityksellistä ja vastuullista kotimaisen golfin hyväksi tälläkin kaudella.

– Olemme Vierumäellä pyrkineet vastaamaan maamme kärkigolffareiden isoon toiveeseen. Tieto kutsukilpailustamme on otettu suorastaan riemuiten vastaan.

Heinola kiinnostaa matkaparkkikohteena, katseet suunnattu Vierumäelle

Myös Teemu Laakso Suomen PGA:sta tervehtii Vierumäen aloitetta ilolla.

– Kaikki kilpailutapahtumat ovat kotiin päin ja auttavat pelaavia ammattilaisia pitämään kilpailutuntumaa yllä. Taloudellistakaan merkitystä ei pidä unohtaa.

Vierumäki Invitational on Pro Am -tapahtuma. Yksityishenkilöt tai yritykset voivat antaa tukensa kilpagolfille ja päästä aistimaan kilpailutapahtumaa Cooke Coursella ammattilaisen parina.

Ammattilaiset pelaavat kilpailussa kaksi kierrosta miesten ja naisten sarjassa. Vierumäen tavoitteena on saada mukaan noin 30 kilpapelaajaa kansallisen golfin terävimmältä huipulta ja sen välittömästä tuntumasta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.