Rautarouva Selene Lunen hurja menestysputki sai jatkoa Vermossa

STT

Harri Koivusen ravitallin suojatti Selene Lune ei ole erehtynyt koko vuonna kahden parhaan joukosta, ja Vermon ykköstila keskiviikkona oli 8-vuotiaan tamman kuudes perättäinen.

Helsinkiläisen Apollo Holdingin kasvattama ja omistama Selene Lune toi kannattajilleen ja taustajoukoilleen jälleen kerran ilon hetkiä, kun se eteni lämminveristen ryhmäajossa rymistellen keulapaikalle. Hevonen riisui vastustajansa aseistaan reippaalla matkavauhdilla.

– Hienosti on tamma mennyt, ja ennen kaikkea toivotaan, että se pysyisi samalla fiiliksellä. Selene Lune on hieno kilpahevonen meille ja omistajalle, kun näin paljon on päästy ajamaan kilpaa, ja hevonen vain paranee vanhetessaan, ohjastaja Olli Koivunen kehui vakiajokkiaan.

Selene Lunen statistiikka tällä kaudella osoittaa nyt 11 startin jälkeen komeasti lukemia 9 voittoa ja 2 hopeatilaa.

Mykistävän hyvä Tanpopo

Matias Salon tallista toisen kerran kisannut Tanpopo osoitti kesäkuntonsa lyhyen matkan kisassa. Tommi Kylliäisen ajokki latasi lähtöauton takaa tulisesti matkaan, eikä keulapaikan haltijasta ollut epäselvyyttä.

Tanpopo joutui kiskomaan matkalla reipasta vauhtia, muttei ollut vauhdinpidosta moksiskaan, vaan irtosi vastustajistaan maalisuoralla höyhenen kevyellä tyylillä.

– Tänään oli kaikki niin helppoa alussa, lopussa ja välissä kuin voi olla. Hevonen meni ihan tyhjäkäynnillä. Oli mykistävän hyvä esitys kyllä, Kylliäinen ylisti 6-vuotiasta Tanpopoa, joka teki ennätyksensä 1.11,9aly.

Kohti suomenhevosten tammahuippua ponnistavien lähdössä Esa Holopaisen ohjastama Minskaus johti alusta loppuun.

Lämminveristen tasoitusajossa Ari Moilanen ajoi Pia Huusarin treenaaman Mary Hotshotin yllätykseen. Ei niin odotetusta voittajasta puhuttiin myös Nina Pettersson-Perklenin suojatin Arctic Pastorin voittaessa.

Toto65-kierros päättyi Mark Moren ja Hannu Torvisen juhliin. Täysosumalla voitti 2389,92 euroa, viidellä oikein sai 28,78 e.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahti ei kannata hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä – aikoo tehdä vastaehdotuksen yhtymäkokoukselle
 2. Lahden kaupunginhallitus käveli lautakunnan yli, Löylykadun asuinalue uuteen harkintaan
 3. Kolme pankkia tarjoaa yhä maksuttomia lainanlyhennysvapaita – Uutissuomalaisen kyselyn mukaan valtaosa isoimmista pankeista on jo lopettanut koronakampanjat
 4. Kimolan kanava avasi viimein porttinsa, ilman täytti jännittynyt supina ja veneilytunnelissa kajahtelivat riemukkaan kiljahdukset: "Tämä kanava vaikuttaa koko tämän alueen kehitykseen", katso kuvat
 5. FC Lahti ja FC Honka väänsivät maalittoman tasapelin – ”Tulta, kiimaa ja tunnetta täytyy kaivaa lisää”
 6. Uutiset kasvomaskisuosituksesta räjäyttivät kysynnän: maskit myytiin loppuun osasta apteekkeja – hintahaarukka 1–2 euroa
 7. Poliisi: Lahden keskustassa ammuttu luoti osui auton ikkunaan
 8. Poliisi julkaisi Hämeen alkuvuoden rikostilastot – huumausainerikoksissa kasvua jopa neljännes, Päijät-Hämeessä törkeiden pahoinpitelyjen määrä nousi vuoden takaisesta
 9. Tähtihetket jäivät vähiin, Lahti ja Honka tasasivat pisteet
 10. Pelicansin valmennustiimi on kasassa – Päävalmentaja Tommi Niemelä saa rinnalleen tuttuja ja täysin uusia kasvoja
 11. Hyvinvointiyhtymä: päivystysavun numerossa ruuhkaa, koronatestien tulokset valmistuvat viiveellä
 12. Hämeen poliisi jatkaa Lahden Liipolan väkivaltaisen ryöstön selvittämistä – alueen valvontakameroiden omistajia pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin
 13. Linnanmäellä heinäkuun lopussa vieraillut seurue altisti huvipuistossa muita koronavirukselle
 14. LAB ja LUT avaavat kampuksensa kahden viikon päästä, syksyllä käytössä sekä lähi- että etäopetusta
 15. Suomessa kolmetoista uutta koronavirustartuntaa, Etelä-Savossa uusi tartunta noin kahteen kuukauteen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.