Lazio-puolustaja puri vastustajaansa – sai neljän ottelun pelikiellon

STT–AFP

Jalkapallon Serie A -joukkue Lazion espanjalaispuolustaja Patric turvautui epätoivoiseen ja sääntöjen vastaiseen keinoon joukkueen tiistaisessa ottelussa Lecceä vastaan. Patric puri ottelun lopussa Lecce-pelaaja Giulio Donatin olkavartta ja sai punaisen kortin. Italian Serie A:ssa toisena oleva Lazio kärsi ottelussa 1–2-shokkitappion, sillä Lecce on liigassa neljänneksi viimeisenä.

Keskiviikkona Patricille mätkäistiin tapauksesta neljän ottelun pelikielto ja 10 000 euron sakko.

– Elän myös tunteella, joten ymmärrän, miksi Patric teki sillä tavalla niin tiukassa ottelussa. Hän pyysi anteeksi heti perään. Häntä rangaistiin teostaan oikeutetusti, mutta se ei satuttanut minua lainkaan, Donati sanoi uutistoimisto ANSAlle ottelun jälkeen.

Lazion tappio tarjosi sarjakärki Juventukselle mahdollisuuden karata kymmenen pisteen etumatkalle Laziosta. Torinolaisjoukkue menetti kuitenkin kahden maalin johtonsa AC Milanille, joka eteni 4–2-kotivoittoon.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut